Lerenaandekeukentafel.nl

Online academy for a happy and healthy mind

Wie is Lerenaandekeukentafel.nl?

Lerenaandekeukentafel.nl is onderdeel van Jolanda Toet. Jolanda Toet is eigenaar van:

Over Jolanda Toet

Mijn naam is Jolanda Toet, ik ben 50 jaar, ik ben getrouwd met Martin en we wonen samen met onze katten Momo en Lhasa in Amsterdam. Ik ben trots eigenaar van Lerenaandekeukentafel.nl en Jolandatoet.nl.

Jeugd vol geweld

Mijn jeugd kun je ronduit slecht noemen; ik werd lichamelijk en geestelijk mishandeld door mijn moeder. Over hoe ik deze gewelddadige jeugd overwon, schreef ik het e-book Nee, mama, nee!  

Transformatie naar het leven van mijn mooiste leven

Ik nam afscheid van mijn leven vol geweld en de mensen die daarin een rol speelden en begon met het leven van mijn eigen leven. Natuurlijk kostte dat bloed, zweet en tranen, maar het is me gelukt; ik leef mijn mooist mogelijke leven.

Andere vrouwen inspireren

Toen mijn eigen leven volledig op de rit was en mijn verleden geen rol meer speelde in mijn huidige leven, ontdekte ik mijn grote passie; andere vrouwen inspireren om ook de beste versie van zichzelf te worden, ongeacht hun verleden of leeftijd. Ik help nu andere vrouwen hun leven nog mooier, waardevoller en zinvoller te maken. Met grote dankbaarheid kan ik zeggen dat ik gelukkiger ben dan ooit.

Word ook de beste versie van jezelf

Word ook de beste versie van jezelf en ga aan de slag met jouw wensen, dromen en verlangens. Misschien wil je meer rust in je leven, een boek schrijven, emigreren, een mindful lifestyle, meer aandacht voor dingen die je echt gelukkig maken? Ik kan je hierbij begeleiden. Dat doe ik met online cursussen en lifecoaching. Neem contact met me me op als ik iets voor je kan doen!

Social media