Gratis e-book; Zeg maar ja tegen het leven!

Gratis e-book; Zeg maar ja tegen het leven!

door | Geluk, Persoonlijke ontwikkeling

We willen (bijna) allemaal ons droomleven leven. Door de jaren heen krijgen we steeds meer verplichtingen die ervoor kunnen zorgen dat ons droomleven steeds verder van ons af komt te staan.
Jammer!  En doodzonde van de beperkte tijd die we hier op aarde hebben. Stop dus nu met het dromen van je leven en begin met het leven van je dromen!
Gratis e-book; Zeg maar ja tegen het leven!

Vanaf nu beschikbaar; het e-book; Zeg maar ja tegen het leven! Dromen, durven, doen. ISBN: 978-90-826395-3-7.  Je kunt het hier helemaal gratis en voor noppes downloaden.

Droomleven
We willen (bijna) allemaal ons droomleven leven. Maar door de jaren heen krijgen we steeds meer verplichtingen die ervoor kunnen zorgen dat ons droomleven steeds verder van ons af komt te staan. Vaak lijkt ons leven meer op een nachtmerrie dan op een droom… Jammer! Je hebt namelijk maar één leven (voor zover we met zekerheid kunnen stellen). En wat zou het toch ontzettend leuk zijn als je, ook met verplichtingen en zorgtaken, je droomleven kunt leiden. Ik denk dat dat kan! Stop dus nu met het dromen van je leven en begin met het leven van je dromen!
Dromen, durven, doen

Is het leven van je droomleven ingewikkeld en moeilijk? Soms wel, maar het levert altijd meer op dan het kost. Ook maakt het verschil als je weet wat je moet doen om jouw droomleven te realiseren. En precies om die reden schreef ik dit e-book. Zodat ook jij weet wat je moet doen en hoe je het moet aanpakken om jouw mooist mogelijke leven te leiden.

Zeg maar ja tegen het leven!
Ja zeggen tegen het leven betekent dat je ja zegt tegen jezelf. Tegen jou. Dat je jezelf accepteert zoals je bent. Je tegemoet komt aan je wensen en verlangens. Je goed voor jezelf zorgt. Ja zeggen tegen het leven betekent ook dat je jouw dromen waarmaakt. Je mooist mogelijke leven leeft. Al dan niet samen met mensen die jou dierbaar zijn en die logischerwijs hun eigen dromen hebben.
Leef jouw droomleven

In Zeg maar ja tegen het leven! lees je wat een droomleven is en je onderzoekt wat het leiden van een droomleven voor jou persoonlijk inhoudt. Je bekijkt waarover je tevreden bent in je leven en dus ook waarover je minder tevreden bent. En nee, dat betekent niet automatisch dat je hetgeen waarover je niet tevreden bent moet veranderen. Vaak niet zelfs.

Wat kun je verwachten van dit e-book?
Ik beschrijf uitgebreid wat het leven van je droomleven inhoudt. Ik geef je tips bij het vaststellen van je dromen, wat je nodig hebt voor het leven van je droomleven en wat leven vanuit overvloed en schaarste inhoudt. Je leert wat je moet doen om je dromen concreet te maken, zodat je ze kunt verwezenlijken. Last but not least leer je hoe ook jij ja kunt zeggen tegen het leven. En dat allemaal leuk en pakkend geschreven, want ja niet alleen het leven, maar ook lezen moet vooral leuk zijn!
Download je gratis e-book nu!
Reviews
Reviews zijn hartstikke welkom! Je kunt jouw recensie, review, beoordeling sturen naar: jolanda@lerenaandekeukentafel.nl.Dankjewel daarvoor!

‘Droom je leven niet,

maar

Leef je dromen’

Social media

Delen is houden van!