Online inspiratieprogramma 30 dagen positieve inspiratie

Online inspiratieprogramma 30 dagen positieve inspiratie

door | Leren, Positiviteit

Een van de basisvoorwaarden voor een gelukkig leven is het hebben van een positieve levenshouding. Positiviteit trekt namelijk positiviteit aan. Hoe positiever jij in het leven staat, hoe meer positiviteit jij naar je toetrekt. Trek meer positiviteit aan met het online inspiratieprogramma 30 dagen positieve inspiratie.
Heb jij:

* Bijna dagelijks de pest in, een rothumeur of erger je je groen en geel aan van alles en nog wat?
* Kritiek op jezelf, vaak snoeiharde?
* Oordelen over anderen?
* Een negatief zelfbeeld en lichaamsbeeld?
* Conflicten, meningsverschillen of discussies met andere mensen?
* Geen zin en fut om dingen te ondernemen?
* Woede-uitbarstingen en (opgekropte) boosheid?
* Een pessimistische en negatieve kijk op het leven?

En wil je:
* Meer plezier?
* Meer energie?
* Zelfvertrouwen?
* Betere relaties met anderen?
* Eigenwaarde?
* Vertrouwen?
* Zelfcompassie?
* Positiviteit uitstralen?
* Van jezelf houden?
Dat kan!
Volg dan nu het leuke, frisse online inspiratieprogramma 30 dagen positieve inspiratie. Dit programma geeft je een goede basis voor en inzicht in wat nodig is je levenshouding positiever te maken.
Laat je inspireren
30 dagen positieve inspiratie is een online inspiratieprogramma dat jou 30 dagen lang (!) inspireert jezelf en je leven vanuit een positieve invalshoek te benaderen, bekijken en behandelen. Dat betekent niet dat alles in het leven altijd maar makkelijk, leuk en positief is, want dat is het niet. Het betekent wel dat je altijd een keuze hebt in hoe je met dingen omgaat; een negatieve of een positieve. Welke keuze maak jij?
Dit krijg je

Bij 30 dagen positieve inspiratie krijg je 30 dagen lang iedere dag toegang (op een beveiligd platform waar je inlogt met een inlognaam en password) tot een levensles of inzicht waarmee je zelf verder aan de slag gaat in je leven. Ook krijg je iedere dag een bijpassende positieve affirmatie. Het doel hiervan? Het ontwikkelen van een positievere levenshouding, zodat ook jouw leven positiever en daardoor (nog) mooier, energieker en gelukkiger wordt. Op het tijdstip waarop je dit programma bestelt, ontvang je dagelijks toegang tot een nieuwe levensles. Bestel je dit programma om 08.00 uur, dan ontvang je iedere dag om 08.00 uur een nieuwe levensles. Meld je je om 16.00 uur aan, dan krijg je dagelijks om 16.00 uur toegang tot een nieuwe levensles. 

Ben jij al een positivo?
Dan is dit online inspiratieprogramma ook voor jou! Ik heb positieve psychologie gestudeerd en ook ik leer nog iedere dag positieve dingen bij.

Heb jij een negatieve kijk op de wereld?

Volg dit online inspiratieprogramma en verander je kijk op het leven en vooral op jezelf. Negativiteit ontstaat niet zomaar. Zelf groeide ik op in een zeer negatieve omgeving vol lichamelijk en geestelijk geweld en verwaarlozing. Hierdoor had ook ik een negatieve kijk op het leven, vond mezelf niets waard, dacht dat liefde voor mij geen optie was, dat ik geen leuk leven en liefde verdiende. En ja, als je zo denkt, is je leven echt negatief. Bovendien trekt negativiteit meer negativiteit aan. Kijk maar eens om je heen, we kennen allemaal wel zo iemand die altijd klaagt, zeurt en zanikt, die altijd ‘pech’ heeft, die altijd ‘de verkeerde mensen’ treft, op ‘foute mannen of vrouwen’ valt. Zo iemand. Energievretend en tenenkrommend. Zo iemand wil jij toch niet zijn?

30 dagen positieve inspiratie voor 19 euro!

Het online inspiratieprogramma 30 dagen positieve inspiratie koop je voor 19 euro. En dat is nog inclusief 21% btw ook. Dat is 63 cent per dag! Bovendien kun je het veel langer gebruiken dan 30 dagen. Je houdt namelijk levenslang toegang tot het programma.

Je aanmelden? Zo werkt het

* Meld je hier aan voor 30 dagen positieve inspiratie.

* Reken af in de webshop.

* Je ontvangt per e-mail een wachtwoord.

* Meld je aan.

* Begin gelijk.

Meer informatie?

‘Iedere dag biedt mooie, nieuwe kansen,

maar

je moet ze wel willen zien’

Social media

Delen is houden van!