Voorwaarden voor een gelukkig leven

Voorwaarden voor een gelukkig leven

door | Geluk, Leren

Een gelukkig leven willen we allemaal. We zoeken overal en nergens naar geluk. Trekken de wijde wereld in, huppelen rond in oranje of paarse gewaden, draaien aan kettingen met grote bruine kralen, vibreren en worden een met het geluid van singing bowls en we baden in heilige rivier de Ganges om toch maar gelukkig te worden. Het allerleukst aan dit verhaal is dat dat allemaal mag, maar helemaal niet hoeft. Geluk vind je namelijk veel dichterbij dan je denkt.

Zoeken naar geluk

Je kunt met een gerust hart stoppen met zoeken naar geluk. Geluk zit namelijk in jezelf. En helemaal nergens anders. Geluk wordt ook bepaald door erfelijke factoren en factoren buiten ons waarop we geen of nauwelijks invloed kunnen uitoefenen, maar die invloed is niet zo heel groot, behalve bij mensen met (ernstige) psychische stoornissen of aandoeningen. Geluk vind je lekker dichtbij; in jezelf. 

Wil je gelukkiger worden?

Als je gelukkiger wilt worden dan je nu bent, ga dan eens voor jezelf na of je:

* Van jezelf houdt en daar ook naar handelt

Voldoende slaap, gezond eten, lichaamsbeweging, balans tussen inspanning en ontspanning, jezelf op de eerste plaats zetten in je leven, opkomen voor jezelf, goed voor jezelf zorgen.

* Een gezonde dosis zelfvertrouwen hebt

Vertrouwen in jezelf en je eigen kunnen, kennis en kunde, vertrouwen in een positieve toekomst, zelfverzekerd, een gezond en realistisch zelfbeeld en lichaamsbeeld.

* Een positieve levenshouding hebt

Positieve uitstraling, goede relaties met andere mensen, constructief kunnen omgaan met tegenslag en ellende, je leven zinvol maken, focus op het positieve en willen delen met anderen.

De basis voor een gelukkig leven

Zelfliefde, zelfvertrouwen en positiviteit vormen samen de basis voor een gelukkig leven. 

Genoeg zelfliefde, zelfvertrouwen en positiviteit

Als je genoeg zelfliefde, zelfvertrouwen en positiviteit ervaart in je leven, gaat je leven makkelijker; alles stroomt, jij stroomt mee met het leven, het voelt lichter en luchtiger, je bent vrolijk, voelt je enthousiast, gepassioneerd en je bruist van de energie. Hierdoor word je steeds positiever, waardoor je meer positieve mensen aantrekt (soort zoekt nu eenmaal soort). Kortom; je ervaart meer geluk in je leven. 

Te weinig zelfliefde, zelfvertrouwen en/of positiviteit

Als je te weinig zelfliefde, zelfvertrouwen en positiviteit ervaart in je leven, gaat je leven moeizaam, als een dikke stroop die kleeft en plakt. Alles gaat traag en sloom, je voelt je uitgeblust, opgebrand en moe, vraagt je af wat de zin van het leven is en waarom je je vroeger als kind verheugde op ‘later als je groot bent’. Je energie ligt al weken ergens onderin je schoenen, je straalt lusteloosheid en grauw grijze vermoeidheid uit en je krijgt de neiging iemand op zijn neus te meppen of in ieder geval een stevige pot te janken. Je bent aan het einde van je latijn en trekt steeds meer negatieve mensen aan die het ook zwaar hebben in het leven. Kortom; je ervaart het leven als kak. 

Pimp jezelf en je leven op

Behoor jij tot de categorie vrouwen die te weinig zelfliefde, zelfvertrouwen en positiviteit ervaart? Wanhoop niet langer want a. je bent bij lange na niet de enige en b. de oplossing is nabij! Om jou te helpen het beste uit jezelf en je leven te halen heb ik een prachtig mooi premium programma voor je gemaakt, waarin je aan de slag gaat met de basis van een gelukkig leven vol zelfliefde, zelfvertrouwen en positiviteit. 

Premium programma Basis voor een gelukkig leven

Tijdens het volgen van dit programma voel je je steeds energieker, blijer, vrolijker, leuker en helemaal jezelf worden. Omdat je op een exclusieve en intensieve manier aan jezelf en je eigen leven werkt. Omdat je jezelf op de eerste plaats leert zetten, je jezelf niet meer wegcijfert, je voldoende tijd neemt voor ontspanning en rust, je anders leert omgaan met je eigen gedachten en emoties en je leert leven vanuit je hart. Na het volgen van het premium programma Basis voor een gelukkig leven voel je je positiever, heb je veel meer energie en voel je je gelukkiger.

‘Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk en begin vandaag nog met het leggen van een basis voor een lang en gelukkig leven’

Social media

Delen is houden van!